امروز مصادف است با: ۱۳۹۶/۰۷/۲۵
تاریخ انتشار:۱۷/ ۱۱/ ۱۳۹۴
همزمان با دهه مبارک فجر:

جشنواره غذاهای دریایی با انواع غذا با ماهی در رضوانشهر برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری رضوان خبر ، جشنواره فرهنگی غذاهای دریایی در رضوانشهر با حضور طالع رئیس دبیرخانه شورای عالی میراث فرهنگی کشور، مدیران و نهادهای انقلابی, خانوداه های معظم شهداء وجانبازان و ایثارگران و اقشار مختلف مردم شهرستان به همت میراث فرهنگی ، اداره بهزیستی، کمیته امور بانوان فرمانداری و کودک و نوجوان در مجتمع ساحلی ،تفریحی و گردشگری روستای تازه آباد رضوانشهر برگزار شد.

هادی‌پور هدف از برگزاری جشنواره غذاهای دریایی را اشاعه فرهنگ غذای دریایی و فواید موثر آن عنوان کرد و یادآور شد: غذاهای دریایی یکی از مهم‌ترین غذاهای گیلانی‌ها محسوب می‌شود و انتقال این فرهنگ غذایی به نسل جوان مهم است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری رضوانشهر با بیان اینکه در کشور بیش از ۳۰ نوع غذا با ماهی تهیه می‌شود، گفت: در گیلان بیش از ۱۰ نوع غذا با ماهی تهیه می‌شود.

انتهای پیام/

IMG_0957

IMG_0997_0

IMG_1002

دیدگاه ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

Copyright © 2011 - 2017 Rez1khabar.ir